Ugrás a tartalomra

Közel 100 ezer fő biztosítja a foci Eb-t

2016-05-26
08:20
2017-10-02
13:51
A terrorveszély miatt több mint 90 ezer embert: 42 ezer rendőrt, 30 ezer csendőrt, valamint 10 ezer katonát és 13 ezer biztonsági őrt mozgósítanak a francia hatóságok a közelgő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság biztosítására - jelentette be a francia belügyminiszter
A terrorveszély miatt több mint 90 ezer embert: 42 ezer rendőrt, 30 ezer csendőrt, valamint 10 ezer katonát és 13 ezer biztonsági őrt mozgósítanak a francia hatóságok a közelgő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság biztosítására - jelentette be a francia belügyminiszter. A tájékoztatás szerint a jelentős számú mozgósításra kettős fenyegetettség miatt van szükség.A terrorveszély mellett a futballhuligánok erőszakos rendbontásainak esetleges veszélye miatt is. "Rendkívüli rendezvényről van szó, amelyre rendkívüli körülmények között kerül sor, ennek következtében a biztonsági intézkedéseknek is rendkívülieknek kell lenniük" - mondta a tárcavezető párizsi sajtótájékoztatóján. A tavaly november 13-i párizsi merényletek egyik helyszíne a Stade de France nemzeti stadion volt, amelynek közelében robbantotta fel magát három öngyilkos merénylő. (Vajma)
Franciaország
Labdarúgó EB

Most

10:31, Frissítve: 10:41

Farsangi Népzenei Találkozó Topolyán

A jellegzetes tájnyelvi, illetve a szellemi örökség bemutatásán volt a hangsúly a II. Farsangi Népzenei Találkozón, amit vasárnap este a topolyai Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központban tartottak.
06:49, Frissítve: 06:55

Újabb óvintézkedéseket vezettek be Hupejben

Az 58 milliós tartomány lakói nem hagyhatják el a lakóhelyükül szolgáló városi lakónegyedeket vagy falvakat, és oda is csak a legszükségesebb esetben engednek be külső személyt vagy járművet.

Népszerű