Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Közlekedési baleset Ópázova és Újpázova között

2019.11.05
19:28
Forrás
Vajdasági RTV
Közlekedési baleset történt Újvidék és Belgrád között, ketten súlyosan megsérültek - írja a Vajdasági RTV.

A szerencsétlenség ma 12 óra körül történt Ópázova és Újpázova között. Két gépkocsi ütközött össze, az egyiket egy 40 éves nő, a másikat egy 20 éves férfi vezette. A 20 éves sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a balesetben teljesen összeroncsolódott autóból. Mindkét sérültet kórházba szállították. Az utat a helyszínelés idejére a rendőrség teljes vonalon lezárta.

közlekedési baleset
gépkocsi
sérültek

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.