Ugrás a tartalomra

Közlekedési baleset történt Udvarnok környékén vasárnap este

2017-07-10
18:40
2017-10-04
12:04
Egy Volkswagen típusú személygépkocsi ütközött egy Nagykikinda felől érkező gépjárművel, amelynek 33 éves sofőrje a helyszínen életét vesztette

A Volkswagen típusú személyautó sofőrjét, az 1992-es születésű K.S.-t 48 órás őrizetbe helyezte a rendőrség.

A nagybecskereki Felsőfokú Ügyészség a közlekedésbiztonság ellen elkövetett, súlyos testi sértést okozó bűncselekmény alapos gyanújával és segítségnyújtás elmulasztásával vádolja a begaszentgyörgyi férfit.

baleset
Udvarnok

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.