Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közúti baleset Hajdújáráson

2021.02.07
21:01
2021.02.08
12:58
Forrás
Pannon RTV
Fának csapódott egy kombi.

Közúti baleset történt Hajdújáráson vasárnap este, röviddel húsz óra előtt. Egy fehér kombi letért az útról, és a fának csapódott. Nem hivatalos információk szerint a kombiban a sofőrön kívül más nem utazott, őt a kiérkező mentő elszállította, állapotáról egyelőre nincs információ. A baleset a település kijáratánál, Királyhalom előtt történt.

A helyiek beszámolója szerint a mentők és a tűzoltóegységek tíz percen belül a helyszínen voltak, és megkezdték a sofőr mentését.

szerencsétlenség
baleset
balesetek

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.