Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanovic

Külföldi állampolgárok is vannak a letartóztatottak között

2020-07-09
14:44
Forrás
Szerbiai RTV
A Biztonsági és Információs Ügynökség Savski Venac-i kirendeltségébe két külföldi állampolgárt kísértek be, akik részt vettek a tegnapi fővárosi zavargásokban.

A szóban forgó személyek építkezési törmelékkel teli zsákokat és szemeteskukákat húztak az útra, ez utóbbiakat felborították és megpróbálták felgyújtani. A hivatalos közlemény szerint két izraeli állampolgárról van szó, egyikük 21 éves és ukrajnai származású, a másik pedig 18 esztendős, és Kirgizisztánban született. Ők június 19-én, illetve július 3-án léptek be Szerbia területére. Mindkettőjüket már kedd este is letartóztatták, de akkor a helyettes közvádló és az ügyeletes kihágási bíró szabadon engedte őket.

tüntetések
Belgrád

Most

12:30

Maszkos csirke

Eldobható arcmaszk darabkák kerültek az egyik nemzetközi gyorséttermi lánc népszerű harapnivalójába.
10:23, Frissítve: 10:42

A nyaralás nem vész el, csak átalakul

A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.