Ugrás a tartalomra
Vujkovity Róbert

Leégett egy családi ház tetőszerkezete Szabadkán

2021.04.08
15:46
2021.04.08
16:19
Forrás
subotica.com
Tűz ütött ki Szabadkán a Kosta Racin utcában ma kora délután. Eddig ismeretlen okok miatt kapott lángra az egyik családi ház tetőszerkezete.

A kiérkező tűzoltóknak alig fél óra alatt sikerült megfékezniük a lángok terjedését. Eddig meg nem erősített információk alapján a házban tartózkodó gyerekeket egy szomszéd menekítette ki a lángoló épületből, aki a tűzoltóságot is értesítette.

Szabadka
tűz

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!