Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alexas_Fotos/illusztráció

Leégett egy lakóépület Bácson

2020-10-23
12:45
2020-10-23
12:50
Forrás
Vajdaság Ma, Szerbiai RTV
Szinte a teljes épület a tűz martalékává vált kora reggel, mintegy húsz család maradt fedél nélkül. A tűz okait egyelőre nem sikerült megállapítani.

A tragédia nem követelt emberéletet, mindenkit időben sikerült kimenekíteni. A fedél nélkül maradt polgárokat ideiglenesen a helyi sportcsarnokban szállásolták el, közölték a községi elnök kabinetjében.

A tűzesethez elsőként a bácsi tűzoltók érkeztek a helyszínre, majd rövidesen az újvidéki tűzoltók is csatlakoztak az oltáshoz.

A bácsi lakosok arra kérik az egyéneket és a vállalatokat, hogy - amennyiben módjukban áll - segítsenek az otthon nélkül maradt polgároknak.

tűz
láng
Bács
leégett ház
lakóépület
tűzoltók
sportcsarnok
ideiglenes szállás
segítség

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.