Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alexas_Fotos/illusztráció

Leégett egy lakóépület Bácson

2020-10-23
12:45
2020-10-23
12:50
Forrás
Vajdaság Ma, Szerbiai RTV
Szinte a teljes épület a tűz martalékává vált kora reggel, mintegy húsz család maradt fedél nélkül. A tűz okait egyelőre nem sikerült megállapítani.

A tragédia nem követelt emberéletet, mindenkit időben sikerült kimenekíteni. A fedél nélkül maradt polgárokat ideiglenesen a helyi sportcsarnokban szállásolták el, közölték a községi elnök kabinetjében.

A tűzesethez elsőként a bácsi tűzoltók érkeztek a helyszínre, majd rövidesen az újvidéki tűzoltók is csatlakoztak az oltáshoz.

A bácsi lakosok arra kérik az egyéneket és a vállalatokat, hogy - amennyiben módjukban áll - segítsenek az otthon nélkül maradt polgároknak.

láng
Bács
leégett ház
lakóépület
tűzoltók
sportcsarnok
ideiglenes szállás
segítség

Most

12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.