Ugrás a tartalomra

Legalább hat ember sérült meg egy szerencsétlenségben

2018-04-16
19:56
Forrás
Blic
Gyalogosok közé hajtott egy gépjármű az angliai Manchesterben, egy bevásárlóközpont közelében.

Legalább hat ember sérült meg - írja a Daily Express. A szerencsétlenség helyi idő szerint délután fél négy körül történt. A sérültek között van az autó 80 éves vezetője is, akit letartóztattak, majd őrizetbe vettek. Az illetékes szervek megerősítették, hogy nem terrortámadásról van szó.

Manchester
baleset

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.