Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Légpuskával lövöldözött diákokra egy ismeretlen Belgrádban

2021.02.05
19:04
2021.02.05
19:16
Forrás
Szerbiai RTV
Az iskolaudvaron tartózkodó tanulókat találta el, akik éppen tornaórán vettek részt.

Az eset a szerb főváros Voždovac nevű városrészében történt, a Janko Veselinović Általános Iskolában 15 óra 30 perc körül.

Egy 14 éves fiú sérült meg könnyebben a lövöldözésben, de miután orvosi ellátásban részesült, hazaengedték - tudta meg a Szerbiai RTV.

Még két további személyt talált el a lövöldöző, egy hetedikes diákot és egy pedagógus asszisztenst, de nekik nem volt szükségük egészségügyi ellátásra. A rendőrség vizsgálja az esetet, az iskola térfigyelő kameráinak felvételeit is elkérték.

Az egyik diák arra panaszkodott, mintha megsütötte volna valami - mesélte az iskola igazgatója. Később megtalálták a légpuska golyóját, nem tudni, honnan lőttek, az intézmény területéről vagy kívülről - tette hozzá. Minden gyerek jól van, ilyen még nem történt, és az sem tudni, célzott, szándékos volt-e a lövés - emelte ki Dragan Stanković. 

Belgrád
légpuska
lövöldözés
diák
tanuló

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!