Ugrás a tartalomra

Letartóztatás bankkártyákkal való visszaélés miatt

2017-05-21
07:47
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium. A rendőrség a gyanúsítottak által bérelt két lakás átkutatásakor még öt rámára szerelt skimmert, valamint négy bankkártyát, bankkártya-olvasót, két hordozható számítógépet, és más segítőeszközt talált. Hamisítás, a bankkártyákkal való visszaélés, valamint a hamisításhoz használt eszközök készítése, beszerzése, és ezek más személyeknek való eljuttatásának a gyanúja miatt letartóztatták a három bolgár személyt. A gyanúsítottak ellen bűnvádi feljelentést tesznek, és átadják őket az első belgrádi alapfokú ügyészségnek, olvasható a közleményben. (Magyar Szó)
bankkártya
hamisít
bolgár

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.