Ugrás a tartalomra

Letartóztatás bankkártyákkal való visszaélés miatt

2017-05-21
07:47
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium. A rendőrség a gyanúsítottak által bérelt két lakás átkutatásakor még öt rámára szerelt skimmert, valamint négy bankkártyát, bankkártya-olvasót, két hordozható számítógépet, és más segítőeszközt talált. Hamisítás, a bankkártyákkal való visszaélés, valamint a hamisításhoz használt eszközök készítése, beszerzése, és ezek más személyeknek való eljuttatásának a gyanúja miatt letartóztatták a három bolgár személyt. A gyanúsítottak ellen bűnvádi feljelentést tesznek, és átadják őket az első belgrádi alapfokú ügyészségnek, olvasható a közleményben. (Magyar Szó)
bankkártya
hamisít
bolgár

Most

13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.