Ugrás a tartalomra
Pixabay

Letartóztatás halálos kimenetelű baleset okozása miatt

2020.07.06
15:50
Forrás
Szerbiai RTV
Letartóztatták a bácskeresztúri Mihajlo Sabadošt, aki vasárnap a Kúla és Bácskeresztúrt összekötő úton autóbalesetben három személy halálát okozta.

A 23 éves férfi tegnap hajnalban túllépve a sebességkorlátozást, elvesztette irányítását a személykocsi felett és autójával az út melletti kanálisba hajtott. A balesetben három fiatal lány a helyszínen meghalt, két másik utast pedig súlyos sérülésekkel a Vajdasági Klinikai Központba szállítottak. A letartóztatott férfi ittas állapotban vezetett. 

halálos áldozatok
letartóztatás

Most

10:26

Mielőtt lemegy a nap

A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.
09:50, Frissítve: 09:55

1416-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 82 beteg, és újabb 1416 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 4 420 767 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 584 879-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.