Ugrás a tartalomra
Szerbiai Belügyminisztérium

Letartóztatások Szabadkán

2021.09.09
11:24
2021.09.09
12:31
Forrás
Közlemény
A szabadkai rendőrség intenzív nyomozásának köszönhetően több súlyos bűncselekményre és minősített lopásra derült fény.

Letartóztatták az 1993-as születésű I. D.-t és a 2002-es születésű Z. P.-t, mindketten szabadkaiak, valamint feljelentést tettek egy 16 éves fiatalkorú ellen, az említett bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt. A gyanú szerint az elmúlt három hónapban Szabadka környékén néhány építőhelyről és az ott lévő járművekből nagy mennyiségű, különféle szerszámot loptak el. Az ellopott eszközök egy részét a rendőrök több házkutatás során találták meg. Egy 55 éves szabadkai személy ellen, akinek házában az ellopott szerszámok egy részét megtalálták, büntetőfeljelentést tettek rejtegetés bűncselekménye elkövetésének gyanúja miatt. A gyanúsítottakat 48 órára őrizetbe vették, ezt követően bűnvádi feljelentés kíséretében a szabadkai Alapfokú Ügyészség elé vezetik őket.

Szabadka
letartóztatás
lopás
szerszám
rendőrség

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.