Ugrás a tartalomra
Pixabay/paologhedini/illusztráció

Letartóztatások Szerbia-szerte

2019-06-25
17:54
2019-06-25
18:03
Forrás
Szerbiai RTV
62 gyanúsítottat tartóztattak le a szerb Belügyminisztérium tagjai együttműködve az illetékes ügyészséggel.

Az ilyen akciók célja az általános bűnözés elleni küzdelem. A letartóztatott személyeket sok más bűncselekmény mellett kábítószer-kereskedelemmel, illegális fegyvertartással és forgalmazással, lopással és embercsempészettel gyanúsítják. Ezen kívül még további 9 személy ellen tettek bűnvádi feljelentést. Szerbia területén a hatóságok több mint három kilogramm kábítószert, több mint egy kilogramm robbanóanyagot, és rengeteg pénzt foglaltak le az akciók során.

Belügyminisztérium
Szerbia
letartóztatások

Most

22:23

Györe elődöntős Umagban

Györe László bejutott az 586 140 euró összdíjazású umagi, 250-es tenisztorna elődöntőjébe, miután 162 percnyi küzdelem után 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 arányban nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
22:15

Brit tankhajót foglalt le Irán

Újabb incidens történt a világ egyik legfontosabb vízi útján, a Perzsa-öböl bejáratát jelentő Hormuzi-szorosban, amelyen keresztül a Közel-Kelet olajforgalmának jelentős része bonyolódik.
20:31

Magasabb lesz az alma ára?

A szélsőséges időjárás miatt idén várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés Magyarországon, amely a tavalyi mennyiség fele, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.