Ugrás a tartalomra
Pixabay/paologhedini/illusztráció

Letartóztatások Szerbia-szerte

2019-06-25
17:54
2019-06-25
18:03
Forrás
Szerbiai RTV
62 gyanúsítottat tartóztattak le a szerb Belügyminisztérium tagjai együttműködve az illetékes ügyészséggel.

Az ilyen akciók célja az általános bűnözés elleni küzdelem. A letartóztatott személyeket sok más bűncselekmény mellett kábítószer-kereskedelemmel, illegális fegyvertartással és forgalmazással, lopással és embercsempészettel gyanúsítják. Ezen kívül még további 9 személy ellen tettek bűnvádi feljelentést. Szerbia területén a hatóságok több mint három kilogramm kábítószert, több mint egy kilogramm robbanóanyagot, és rengeteg pénzt foglaltak le az akciók során.

Belügyminisztérium
Szerbia
letartóztatások

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.