Ugrás a tartalomra
bilincselt kezek
Pixabay/Illusztráció

Letartóztatták az egyik kisérettségiző édesapját

2019-06-19
16:19
Forrás
Szerbiai RTV
Őt gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy ellopta a matematika érettségi egy példányát a nyomdából, ahol egyébként ő is dolgozik - tudta meg a Szerbiai RTV.

A gyanú szerint a teszt ellopása után más szülők és diákok segítségével több kisérettségizőhöz is eljuttatta azt.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az oktatási minisztérium tegnap jelentette be, hogy a nyolcadikosok kedd helyett csütörtökön érettségiznek matematikából, mert ahogyan a tárcavezető fogalmazott, a tesztet feltörték.

kisérettségi
letartóztat

Most

20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.