Ugrás a tartalomra
Katonai Rendőrság
Védelmi Minisztérium

Letartóztattak egy tábornokot

2018-01-11
15:18
Forrás
Szerbiai RTV
Több személyt is kihallgattak befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés miatt.

Több személyt kihallgatottak, egy tábornokot pedig előzetes letartóztatásba helyeztek a Katonai Biztonsági Ügynökség, a Katonai Rendőrség és a Belügyminisztérium közösen végrehajtott akciójában. A tábornokot hivatali visszaéléssel gyanúsítják. Az akciót a belgrádi és az újvidéki illetékes ügyészség rendelte el, olvasható az erről ma kiadott közleményben. 

szerbia
tábornok
letartóztatás

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.