Ugrás a tartalomra
Katonai Rendőrság
Védelmi Minisztérium

Letartóztattak egy tábornokot

2018-01-11
15:18
Forrás
Szerbiai RTV
Több személyt is kihallgattak befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés miatt.

Több személyt kihallgatottak, egy tábornokot pedig előzetes letartóztatásba helyeztek a Katonai Biztonsági Ügynökség, a Katonai Rendőrség és a Belügyminisztérium közösen végrehajtott akciójában. A tábornokot hivatali visszaéléssel gyanúsítják. Az akciót a belgrádi és az újvidéki illetékes ügyészség rendelte el, olvasható az erről ma kiadott közleményben. 

szerbia
tábornok
letartóztatás

Most

19:06, Frissítve: 19:17

Változékony marad az idő

Továbbra is változékony időjárásra számíthatunk térségünkben. Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap hóesés is lehet. A jövő hét elején borongós idő, majd időszakos napsütés is várható.
17:37, Frissítve: 17:50

Elhunyt John Barton rendező

John Barton a Royal Shakespeare Company társalapítója volt. A halálhírről a társulat számolt be. A rendező 89 éves korában hunyt el.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.