Ugrás a tartalomra
Katonai Rendőrság
Védelmi Minisztérium

Letartóztattak egy tábornokot

2018-01-11
15:18
Forrás
Szerbiai RTV
Több személyt is kihallgattak befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés miatt.

Több személyt kihallgatottak, egy tábornokot pedig előzetes letartóztatásba helyeztek a Katonai Biztonsági Ügynökség, a Katonai Rendőrség és a Belügyminisztérium közösen végrehajtott akciójában. A tábornokot hivatali visszaéléssel gyanúsítják. Az akciót a belgrádi és az újvidéki illetékes ügyészség rendelte el, olvasható az erről ma kiadott közleményben. 

szerbia
tábornok
letartóztatás

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.