Ugrás a tartalomra
Fehér Norbert

Letartóztatták Fehér Norbertet

2017-12-15
22:31
2017-12-15
22:37
Forrás
blic.rs
Letartóztatták a szabadkai származású Fehér Norbertet, Olaszország legkeresettebb szökevényét.

A szerbiai állampolgárságú férfit kettős gyilkosság elkövetése miatt körözték Olaszországban. Spanyol lapértesülések szerint a férfit Spanyolországban fogták el. A több személyazonosságot is használó Fehér Norbertet Olaszországban hosszú évek óta csak Igor, az Oroszként, vagy Ezékiel, a Szerb néven ismerték.

Fehér Norbertet az olasz, a szerb, a francia, a spanyol és az osztrák rendőrség együttműködése révén fogták el. 
 

letartóztatás
Fehér Norbert
sorozatgyilkos

Most

22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.