Ugrás a tartalomra
Fehér Norbert

Letartóztatták Fehér Norbertet

2017-12-15
22:31
2017-12-15
22:37
Forrás
blic.rs
Letartóztatták a szabadkai származású Fehér Norbertet, Olaszország legkeresettebb szökevényét.

A szerbiai állampolgárságú férfit kettős gyilkosság elkövetése miatt körözték Olaszországban. Spanyol lapértesülések szerint a férfit Spanyolországban fogták el. A több személyazonosságot is használó Fehér Norbertet Olaszországban hosszú évek óta csak Igor, az Oroszként, vagy Ezékiel, a Szerb néven ismerték.

Fehér Norbertet az olasz, a szerb, a francia, a spanyol és az osztrák rendőrség együttműködése révén fogták el. 
 

letartóztatás
Fehér Norbert
sorozatgyilkos

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.