Ugrás a tartalomra
Fehér Norbert

Letartóztatták Fehér Norbertet

2017-12-15
22:31
2017-12-15
22:37
Forrás
blic.rs
Letartóztatták a szabadkai származású Fehér Norbertet, Olaszország legkeresettebb szökevényét.

A szerbiai állampolgárságú férfit kettős gyilkosság elkövetése miatt körözték Olaszországban. Spanyol lapértesülések szerint a férfit Spanyolországban fogták el. A több személyazonosságot is használó Fehér Norbertet Olaszországban hosszú évek óta csak Igor, az Oroszként, vagy Ezékiel, a Szerb néven ismerték.

Fehér Norbertet az olasz, a szerb, a francia, a spanyol és az osztrák rendőrség együttműködése révén fogták el. 
 

letartóztatás
Fehér Norbert
sorozatgyilkos

Most

19:06, Frissítve: 19:17

Változékony marad az idő

Továbbra is változékony időjárásra számíthatunk térségünkben. Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap hóesés is lehet. A jövő hét elején borongós idő, majd időszakos napsütés is várható.
17:37, Frissítve: 17:50

Elhunyt John Barton rendező

John Barton a Royal Shakespeare Company társalapítója volt. A halálhírről a társulat számolt be. A rendező 89 éves korában hunyt el.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.