Ugrás a tartalomra

Letartóztatták Milan Radoičićot

2023.10.03
16:19
2023.10.03
18:39
Forrás
B92
A mai nap folyamán a rendőrség házkutatást tartott Radoičićnál, emellett több ingatlant is átkutattak, amely az üzletember tulajdonába tartozik.

Letartóztatták Milan Radoičić vállalkozót, aki saját állítása szerint megszervezte azt a fegyveres összetűzést Banjska faluban, Észak-Koszovóban, amely négy halálos áldozatot követelt. A férfit 48 órára őrizetbe vették, bűnvádi feljelentést tettek ellene. Milan Radoičić múlt pénteken ügyvédjén keresztül üzente meg a nyilvánosságnak, ő a felelős a Banjska faluban történt összetűzésért.

letartóztatták
Milan Radoičić

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.