Ugrás a tartalomra

Letartóztatták a palicsi gázolás gyanúsítottját

2021.01.09
20:54
Forrás
Közlemény
Az 1967-es születésű szabadkai G. F. 48 órás őrizetbe került, feljelentést tesznek ellene és átadják a szabadkai Felső Ügyészségnek - írja közleményében a szerbiai Belügyminisztérium.

A gyanú szerint a közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt követett el ma Palics közelében, amikor alkoholos befolyásoltság alatt elütött egy kerékpárost, egy 59 éves nőt, aki a helyszínen meghalt.

letartóztat
közlekedés
gázolás
gyanúsított

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.