Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Óvári Dániel

Leugrott a Szabadság hídról, a járókelők mentették meg

2023.06.02
07:39
Forrás
021.rs
Egy 15 éves lányt mentettek ki a Dunából Újvidéknél, miután leugrott a Szabadság hídról csütörtök este valamivel 7 előtt – adta hírül a 021.rs hírportál. 

A lányt a járókelők mentették ki a folyóból. Dr. Zoran Krulj a sürgősségi osztály szóvivője szerint külső sérülései nem voltak, de a megelőzés érdekében a Gyermekkórház sebészeti osztályára szállították további vizsgálatokra. Az ilyen helyzetekben annak ellenére, hogy nincsenek látható sérülések, vizsgálat szükséges annak megállapítására, hogy történt-e belső sérülés. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. 

Újvidék
öngyilkos

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű