Ugrás a tartalomra
helikopter
Pixabay, illusztráció

Lezuhant egy katonai helikopter Horvátországban

2020-01-27
14:42
2020-01-27
14:47
Forrás
MTI
Lezuhant egy katonai helikopter a közép-dalmáciai Šibenikhez közeli Zlarin-sziget mellett, a balesetben legalább egy ember meghalt - tudatta a horvát védelmi minisztérium.

A légierő egyik könnyű felderítő és futárhelikoptere szenvedett balesetet, a pilóta meghalt, a személyzet másik tagja után még kutatnak. A helyszínre három hajó, egy helikopter és több búvár is érkezett. A baleset okát egyelőre nem tudni. A helikopter, amelyet Horvátország az Egyesült Államoktól kapott, gyakorló repülést végzett.

Washington 2015-ben döntött arról, hogy 16 harci helikoptert adományoz Zágrábnak. A Kiowa Warrior típusú helikopterek 2016-ban érkeztek meg az országba.

A szerencsétlenség helyszínének környékét lezárták a hatóságok.

katonai
helikopter
lezuhant
Horvátország
Šibenik
Zlarin-sziget

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:45, Frissítve: 17:39

Véget ért a kényszerszünet

Visszatértek az iskolapadokba a szerbiai diákok. Ez csaknem 137 és fél ezer általános iskolás diákot és 62 ezer középiskolás tanulót jelent Vajdaságban.
14:43, Frissítve: 17:31

A TSC a šabaci Mačva vendége lesz szerdán

A Szerb Szuperliga 22. fordulójában a 90. percig vezetett a TSC, az utolsó percekben azonban a belgrádi vendégek egy erősen vitatható tizenegyesből lőtt góllal egyenlítettek.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.