Ugrás a tartalomra
Pixabaxy/WikimediaImages/illusztráció

Lezuhant egy repülőgép 132 emberrel a fedélzetén Kínában

2022.03.21
10:24
2022.03.21
14:22
Forrás
hirado.hu
Arról egyelőre nincs hír, hogy hányan élték túl a tragédiát és mi okozta a szerencsétlenséget.

A CNN szerint 123 utas és a személyzet kilenc tagja volt az utasszállító fedélzetén. A Boeing-737-es Fucsou város közelében, egy mezőgazdasági területen zuhant le. A mentési munkálatok folyamatban vannak, a baleset részleteiről még nem adtak hírt. Az utasszállító nagyjából 8870 méter magasan repült, körülbelül 700 kilométer per órás sebességgel, amikor hirtelen meredeken elkezdett süllyedni. Legutóbb 2010-ben történt hasonló, halálos kimenetelű repülőgép-baleset Kínában, akkor a fedélzeten tartózkodó 96 emberből 44-en meghaltak. Aleksandar Vučić szerb államfő levelet küldött Hszi Csin-ping kínai elnöknek, amelyben részvétét nyilvánítja ki.

repülőgép
Kína
repülő-szerencsétlenség
halálos áldozatok

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.