Ugrás a tartalomra
Tanjug via AP/Bernd Wuestneck/dpa

Lezuhant két német harci repülőgép

2019-06-24
16:34
Forrás
MTI
Összeütközött és emiatt lezuhant hétfőn két német harci repülőgép Németország északi részén. A baleset kora délután, nem sokkal két óra előtt történt a Müritz-tó közelében.

A német sajtó első értesülései szerint mindkét pilótának sikerült katapultálnia, az AP amerikai hírügynökségnek viszont ennek ellentmondó értesülései is vannak. A baleset hírét a dpa német hírügynökségnek megerősítette Mecklenburg-Nyugat-Pomeránia tartomány belügyminisztere.

lezuhant
harci repülőgép
Németország

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.