Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián/illusztráció

Lokalizálták a tüzet a nagykikindai határban

2022.06.23
12:29
Forrás
VajdaságMa
A tűz tegnap délután kezdett terjedni. A tűz 30 hektár, búzával borított mezőgazdasági területet érintett.

A bánáti város határában tegnap délután csaptak fel a lángok, de a tűzoltók gyors közbelépésének köszönhetően sikerült lokalizálni a tüzet. Az értesítésüket követően a rendőrök és a tűzoltók egységei szinte azonnal kiérkeztek a helyszínre, de a Szerbiai Kőolajipari Vállalat tűzoltói is bekapcsolódtak az oltási akcióba. A tűzesetben senki sem sérült meg, viszont tetemes anyagi kár keletkezett. Az illetékesek még vizsgálják a tűz okát.

Nagykikinda
Mokrin
tűz

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:30

Észak-Korea rakétát lőtt ki Japán fölé

Közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőttek ki helyi idő szerint ma reggel Észak-Korea fegyveres erői – tájékoztatott a japán sajtó. A rakéta átrepült a japán légtéren, és mintegy 4.600 kilométert tett meg, míg végül a Csendes-óceánban landolt.
10:40, Frissítve: 10:45

Már Angliában is védettek a hódok

Október elseje óta védett állatnak számítanak a hódok Angliában. Mindez négyszáz évvel azután történik, hogy szinte a teljes populációt levadászták.
10:31

Továbbra sincs pellet a szerbiai lerakatokban

Az áruhiány még júniusban jelentkezett, akkor az állam megpróbálta oly módon rendezni a piacot, hogy a pellet tonnánkénti árát 38 ezer dinárra korlátozta, és betiltotta a kivitelét. Ezek az intézkedések azonban nem stabilizálták a piacot.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.