Ugrás a tartalomra
MUP

Lövöldözés Belgrádban, két fiatal megsebesült, az egyik elkövetőt még keresik

2021-01-24
08:47
Forrás
MUP, Szerbiai RTV, Blic
Szombat este 10 óra körül lövöldözés történt Belgrád Vračar önkormányzatának egyik parkjában. Az incidensben egy 18 és egy 17 éves fiatal férfi sérült meg, mindkettejüket lábon lőtték.

Az áldozatok sérülései nem életveszélyesek, őket kórházban ápolják.

A belgrádi rendőrség nem sokkal az incidens után letartóztatta az egyik kiskorú elkövetőt. A társát még keresik a rendőrök. A Blic napilap jelentése szerint a lövöldözés során egy golyó az egyik közeli házat találta el, a ház lakói nem sérültek meg.

Belgrád
lövöldözés

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.