Ugrás a tartalomra
Pixabay

Lövöldözés Újvidéken

2020-05-25
09:41
Forrás
021.rs
A sebesült kórházba került, a feltételezett elkövető megadta magát.

Vasárnap este Újvidéken egy kávézóban lőfegyverből leadott lövéssel megsebesítettek egy férfit – írja a 021.rs hírportál. Sajtóinformációk szerint a lövöldözés valamivel 23 óra előtt történt a Lázár cár sugárút 92-es számú épületének udvarán. A sebesültet a mentők az újvidéki Vajdasági Klinikai Központba szállították. A feltételezett lövöldöző a helyszínen megadta magát a kiérkező rendőröknek.

Újvidék
lövöldözés
lőtt seb
sebesült
rendőrség

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.