Ugrás a tartalomra
illusztráció

Lövöldözés volt Újvidéken

2019-10-22
07:30
2019-10-22
07:39
Forrás
021.rs
Egy harminchat éves férfi sérült meg abban a lövöldözésben, amely hétfőn este fél tízkor történt Újvidék Telep városrészében.

A 021 beszámolója szerint lábszáron lőtték. A helyszínre kiérkező mentőszolgálat azonnal ellátta és a Sürgősségi Központba szállította. A feltehetően montenegrói férfi egy kávézóból jött ki, amikor egy ismeretlen személy rálőtt. A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a nyomozás folytatódik. Újvidéken idén már három személyt öltek meg, egyet pedig megsebesítettek. A hatóság eddig egyik elkövetőt sem tudta megtalálni. 

lövöldözés
Újvidék
rendőr

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.