Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović/bg

Lövöldözés Zomborban

2023.06.07
18:33
2023.06.08
07:56
Forrás
RTS
Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Két rendőr megsebesült Zomborban, amikor egy férfi lőfegyverrel támadt rájuk. A rendfenntartókat szerda délután négy óra után egy családi erőszakos esethez hívták ki a Stevan Sinđelić utcába. A 62 éves P.V. és a helyszínre érkező rendőrök között tűzpárbaj alakult ki, amely során két rendőr és az erőszakoskodó férfi is megsérült. A rendőrök többször figyelmeztették a férfit, hogy tegye le a fegyverét, de ő inkább rájuk lőtt. Az intézkedő egységek viszonozták a tüzet, amelyben az elkövető is megsebesült. A férfit kórházba szállították. Bratislav Gašić, szerb belügyminiszter elítélte az esetet, kiváltképp azért, mert intézkedő rendőrökre emelt fegyvert az elkövető, olyan hatósági személyekre, akik az életüket kockáztatva próbálták megvédeni a férfi családjának tagjait és a többi zombori lakost.

Zombor
lövöldözés

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.