Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ma újra bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben

2019-05-14
15:45
Forrás
Pannon RTV
Ismét bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben. A tegnapi után ma is kiürítették a gyárakat. Ebben a hónapban ez volt a negyedik robbanószerkezettel fenyegetőző hívás a szabadkai ipari övezetben.

Ma nem sokkal dél után hosszú autósor kígyózott az ipari övezetből Szabadka felé, ugyanis a névtelen bejelentő azt mondta, hogy a robbanószerkezetet 13 óra környékén hozza működésbe. Csaknem a teljes ipari övezetet kiürítették, így több ezer ember hagyta el a munkahelyét és indult hazafelé. Nem hivatalos értesüléseink szerint a bombára figyelmeztető névtelen bejelentés dél körül érkezett. A rendőrség, a tűzoltóság munkatársai is kivonultak a helyszínre. Végül kiderült, hogy nem volt bomba a területen, mint ahogyan a korábbi riasztások is tévesnek bizonyultak.

bombariadó
kisbajmoki ipari zóna

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.