Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ma újra bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben

2019-05-14
15:45
Forrás
Pannon RTV
Ismét bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben. A tegnapi után ma is kiürítették a gyárakat. Ebben a hónapban ez volt a negyedik robbanószerkezettel fenyegetőző hívás a szabadkai ipari övezetben.

Ma nem sokkal dél után hosszú autósor kígyózott az ipari övezetből Szabadka felé, ugyanis a névtelen bejelentő azt mondta, hogy a robbanószerkezetet 13 óra környékén hozza működésbe. Csaknem a teljes ipari övezetet kiürítették, így több ezer ember hagyta el a munkahelyét és indult hazafelé. Nem hivatalos értesüléseink szerint a bombára figyelmeztető névtelen bejelentés dél körül érkezett. A rendőrség, a tűzoltóság munkatársai is kivonultak a helyszínre. Végül kiderült, hogy nem volt bomba a területen, mint ahogyan a korábbi riasztások is tévesnek bizonyultak.

bombariadó
kisbajmoki ipari zóna

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.