Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ma újra bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben

2019-05-14
15:45
Forrás
Pannon RTV
Ismét bombariadó volt a szabadkai ipari övezetben. A tegnapi után ma is kiürítették a gyárakat. Ebben a hónapban ez volt a negyedik robbanószerkezettel fenyegetőző hívás a szabadkai ipari övezetben.

Ma nem sokkal dél után hosszú autósor kígyózott az ipari övezetből Szabadka felé, ugyanis a névtelen bejelentő azt mondta, hogy a robbanószerkezetet 13 óra környékén hozza működésbe. Csaknem a teljes ipari övezetet kiürítették, így több ezer ember hagyta el a munkahelyét és indult hazafelé. Nem hivatalos értesüléseink szerint a bombára figyelmeztető névtelen bejelentés dél körül érkezett. A rendőrség, a tűzoltóság munkatársai is kivonultak a helyszínre. Végül kiderült, hogy nem volt bomba a területen, mint ahogyan a korábbi riasztások is tévesnek bizonyultak.

bombariadó
kisbajmoki ipari zóna

Most

10:33, Frissítve: 10:42

Helyi termékek vására Palicson

Kézműves szörpök, lekvárok, hidegen sajtolt olajok, levendula, sőt nemezből készült divatárú is. Pannon Bazaar néven kirakodóvásár nyílt tegnap a Vigadó nagy teraszán, Palicson.
06:39, Frissítve: 07:20

A nándorfehérvári diadalra emlékezünk

A magyar seregek 1456.július 22-én mértek megsemmisítő vereséget II. Mehmed hadaira Nándorfehérváron. A napot a magyar Országgyűlés 2011-ben a nándorfehérvári diadal emléknapjává nyilvánította.

Népszerű