Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay)

Magánzárkában Dér Csaba

2022.11.01
12:17
Forrás
VajdaságMa
Magda Marinkót támadta meg a börtönben, Szegeden.

Tíz nap magánzárkát kapott a szegedi Csillagbörtönben raboskodó Dér Csaba, miután két hónappal ezelőtt rátámadt a délvidéki halálosztóként ismert Magda Marinkóra – tudta meg a budapesti Blikk napilap. A csantavéri mészárosként elhíresült Dér a támadás és a fogva tartott társának sértegetése miatt egy hónapig a rádióját sem használhatja.

Dér Csaba a fegyelemsértés elkövetését elismerte, védekezésül előadta, cselekedetét azért tette, mert meg van róla győződve, hogy Magda Marinkó fogvatartott megölte testvérét - magyarázta a Blikknek dr. Gulyás Krisztián, Dér ügyvédje.

Dér a bírónak elmondta, Magda Marinkó sértegetését nem bánta meg, viszont az intézet rendjét nem akarta megsérteni. Mindenképpen szeretné, ha egyiküket eltávolítanák a fegyházból, még csak egy épületben sem akar vele többet lenni - tette hozzá az ügyvéd.

Dér Csaba
Magda Marinko
Szeged
börtön
támadás

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.