Ugrás a tartalomra
magyar határ, rendőrautó
mti

Magyarországon 47 határsértőt tartóztattak föl a hét végén

2017-11-20
07:51
2017-11-20
07:56
Forrás
MTI
Pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit fogtak el, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Összesen 47 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig Magyarországon a rendőrök. Pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit fogtak el, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Az elmúlt héten Magyarországon összesen 186 migránst tartóztattak föl a rendőrök. A megelőző héten ez a szám 231 volt. A román és ukrán határszakaszon összesen hét migránst fogtak el az elmúlt héten.

magyarország
határsértő

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.