Ugrás a tartalomra
Pixabay/diegoparra

Már elfogták a tettest, aki Újvidéken megsebesített egy rendőrfelügyelőt

2020.10.21
16:14
2020.10.21
19:47
Forrás
Pannon RTV
A rendőr autólopás közben kapta rajta a tettest, aki csavarhúzóval támadt rá és súlyosan megsebesítette. A hajtóvadászat eredménnyel járt.

Súlyosan megsebesítettek egy rendőrfelügyelőt ma délután Újvidéken. A belügyminisztérium munkatársa szolgálaton kívül megpróbált meghiúsítani egy autólopási kísérletet. Eljárás közben a gyanúsított többször megszúrta kézen és lábon csavarhúzóval. Kora este a rendőrség elfogta az elkövetőt.
Az eset szerda délután kettő óra után történt Újvidék tágabb központjában, a Salajka városrészben. A belügyminisztérium dolgozója súlyos sérüléseket szenvedett, és a sürgősségi osztályra szállították. A helyiek utólag értesültek az incidensről.

Nikola Stanić, Újvidék: „Semmit sem hallottam. Itt dolgozok a sarkon, épp égőket cseréltünk, és láttuk, ahogy jön a rendőrség. Sok szirénát hallottunk, és azt hallottuk, hogy állítólag valamilyen lövöldözés volt. Ennyit tudok.”

A körözött és elfogott személyről fényképet is közölt a rendőrség.

Később kiderült, hogy nem lövöldözés, ugyanakkor súlyos bűncselekmény történt. A támadó szúrt sebeket ejtett a belügyi tárca dolgozóján. Az egész városra kiterjedő intenzív nyomozás sikerrel járt. Letartóztatták az újvidéki illetőségű, 43 éves D.S.-t, aki ellen gyilkossági kísérlet bűncselekményének elkövetésével tesznek feljelentést.

rendőrfelügyelő
rendőr
Újvidék
ellenőrzés
elkövető
csavar
autólopás

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű