Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya/illusztráció

Medencébe fulladt egy 9 éves gyermek

2021.06.28
13:19
Forrás
Blic
Ismét tragédia történt egy medencénél - elhunyt egy 9 éves gyermek Belgrádban.

Tegnap valamivel fél 10 előtt taxival szállították be egy helyi medencéről a szerencsétlenül járt gyermeket. A rekreációs központ menedzsere, ahol a tragédia történt, elmondta, azért hívtak taxit, mert a mentőszolgálat nem reagált időben. A gyermeken újraélesztést is végeztek, felszabadították légutait. A baleset úgy történhetett, hogy édesanyja, akivel a gyermek az úszásra érkezett, az öltözőben tartózkodott, ez idő alatt a gyerek a medencéhez ment, majd beleesett. A gyermeket a medence alján, eszméletlenül találták meg 90 centiméteres mélységben. Miután a taxival a kórházba értek, az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

medence
fulladás
gyermek

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.