Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Még mindig füstöl a tegnap kigyulladt szupermarket

2022.01.26
11:46
2022.01.26
19:23
Forrás
Pannon RTV
Még ma délelőtt is sűrű füst szállt fel a kisbajmoki piac közelében lévő szupermarket épületéből. A tűz tegnap délután 14:30 körül ütött ki. Nem hivatalos információk szerint az ismert orosz üzletlánc szabadkai boltjának tetőszerkezete gyulladt ki.

Az okok egyelőre ismeretlenek.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Hatalmas, sűrű, gomolygó füst lepte el Szabadkát tegnap délután. A lángok tegnap délután, fél három körül csaptak fel. A nem hivatalos információk szerint az ismert orosz üzletlánc tetőszerkezete gyulladt ki. Az oltásban 19 tűzoltókocsi és 40 tűzoltó vett részt. A szabadkai tűzoltóság egységei mellett a környező települések önkéntes tűzoltói is részt vettek a lángok megfékezésében. A hatalmas füst valószínűleg a raktárban tárolt bolti termékek miatt keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Még mindig füstöl a kisbajmoki piac közelében lévő orosz áruház épülete a tegnapi tűz után. A tűzoltók folyamatosan jelen vannak és biztosítják a terepet, illetve az ellenőrzésük alatt tartják az épületet.

Pannon RTV/Kovács Róbert

A tűz másnapján még mindig egymás után érkeznek a tűzoltók az épülethez. A tetőszerkezet jelentősen megsérült, a tűzoltók attól tartanak, hogy összedől az épület és ennek következtében ismét felcsapnak a lángok. Emiatt a tűzoltók a boltban tárolt áruk egy részét megpróbálják kihozni, valamint ügyelnek arra, nehogy ismét tűz keletkezzen.

A tűz átterjedt a szomszédos, fagyasztott pékárut gyártó üzem irodaépületére is. Személyi sérülés itt sem történt.

tűz
füst
Szabadka
bolt
áruház
szupermarket

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.