Ugrás a tartalomra
Pixabay/Kollinger

Megfékezték a Sutomore és Bar környékén keletkezett tüzet

2022.08.11
08:01
2022.08.11
11:12
Forrás
B92
Egy személy megsérült.

10:30 - Megfékezték a Sutomore és Bar közötti Crvena plaža környékén keletkezett tüzet Montenegróban, egy tűzoltó könnyebben megsérült az oltás közben.

A tűz még ég, de a kezünkben tartjuk a helyzetet, ellenőrzés alatt van – mondta nyilatkozta Aco Vulević, a Védelmi és Mentőszolgálat parancsnok-helyettese.

A vasúti forgalom még nem állt helyre a Bar és Belgrád közötti vonalon.

 

07:00- Tűz pusztít Montenegróban, Bar és Sutomore között, Črvanj településnél - számolt be a helyi média. A lángok szerdán csaptak fel, a hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

Két település villanyáram nélkül maradt, valamint a vonatközlekedés is szünetel. Információk szerint a lángokat ma reggelig sem sikerült megfékezni, a szél és a nehezen megközelíthető terep csak nehezíti a helyzetet.

Az illetékesek elmondása szerint az sem kizárt, hogy a lángok elérik a lakóházakat is. Aco Vulević, a helyi tűzoltóság parancsnok-helyettese elmondta, egy tűzoltó meg is sérült az oltási akcióban.

tűz
tenger
Bar
Sutomore
sérült

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.