Ugrás a tartalomra
PannonRTV/ Illusztráció

Megfékezték a tüzet Preševónál - VIDEÓ

2022.08.06
16:02
2022.08.06
19:11
Forrás
Szerbiai RTV
A lakóházaktól száz méterere sikerült megfékezniük a tűzoltóknak a lángokat Preševónál, ahol a fenyőerdő és az aljnövényzet kapott lángra.

Több tűzoltó és mentőegység, valamint két helikopter is a helyszínre érkezett. 50 hektár fenyőerdő kapott lángra még pénteken. Az autópályáról és a határátkelőről is látni lehetett a tüzet és a füstöt.

A háztartásokat már nem fenyegeti veszély a tűzoltóknak köszönhetően, akik a helyi lakosok segítségével egész éjjel igyekeztek megfékezni a lángokat. A tűzoltó-mentő egységek a helyszínen vannak, hogy szükség esetén beavatkozzanak.

tűz
Preševo

Most

16:53, Frissítve: 17:02

Holnap kezdődik a Sziget - 103 országból jönnek bulizni

Holnap kezdődik a Sziget fesztivál Magyarországon. A két legdrágább fellépő Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró - mondta a rendezvény főszervezője.
15:19, Frissítve: 15:26

Kézműves tábor Magyarkanizsán

Szünidei kézműves programot szervezett a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény az általános iskolás gyerekek számára, a magyar kormány támogatásával.
15:10, Frissítve: 16:53

Támogatás a vállalkozóknak

43 cég képviselői vehettek ma át támogatásról szóló szerződést Újvidéken, ugyanis a tartományi költségvetésből összesen 239 millió dinár vissza nem térítendő eszközöket biztosítottak új berendezések vásárlására.

Népszerű