Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Megfenyegették, szidalmazták Szabadka polgármesterét

2021.10.06
21:26
2021.10.08
16:39
Forrás
VajdaságMa
Incidens történt a szabadkai városházán - írja a Vajdaság Ma. Délután 2 óra körül a 61 éves szabadkai T. B. szidalmazta, nemzeti és vallási alapon sértegette Stevan Bakić polgármestert és családtagjait, illetve megfenyegette a város első emberét.

A Subotica.com portál nem hivatalosan úgy tudja, hogy a férfi be szeretett volna menni a hivatalos helyiségekbe, ahol a polgármester dolgozik, de a portán útját állták mondván, hogy Stevan Bakić nincs az épületben. Ekkor kezdett az illető kiabálni, fenyegetőzni. A rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, elvezették az elkövetőt, kihallgatták, majd az ügyész 48 órára őrizetbe vették. Nemzeti, faji és vallási türelmetlenség szítása miatt kell majd felelnie.

Szabadka
fenyegetés
Stevan Bakić

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.