Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Meghalt a sofőr, aki halálos balesetet okozott részegen

2019-09-07
18:52
2019-09-07
19:03
Forrás
Tanjug
Meghalt az a sofőr, aki úgy okozott balesetet, hogy részegen, vérében 3,8 ezrelék alkohollal vezetett.

Az ittas G.M. a múlt héten Jakovóban okozott közlekedési balesetet, amelyben az édesanyja életét vesztette és két nő megsérült.

A szerencsétlenség miatt fogva tartott férfit csütörtökön szállították át a rabkórházba, majd a katonai kórházba, mert elvonási tünetei miatt rosszul lett. Halálát a hosszan tartó alkoholfogyasztás következményeivel magyarázzák - több szerve is felmondta a szolgálatot.

sofőr
részeg
alkoholista
meghalt
baleset

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.