Ugrás a tartalomra
pixabay/OpenClipart-Vectors

Meghosszabbították a horgosi egészségügyi nővér előzetes letartóztatását

2018-05-17
12:44
2018-05-17
12:59
Forrás
Blic, Vajdaság Ma
A nőt azzal gyanúsítják, hogy megmérgezte a férjét

Harmadik alkalommal hosszabbították meg a horgosi S. Irén, 56 éves egészségügyi nővér előzetes letartóztatását, mert fennáll a tanúk befolyásolásának lehetősége és a nyugtalanságkeltés veszélye. A nőt azzal gyanúsítják, hogy cianidot adott be férjének a Szabadkai Közkórházban. A nőt március 9-én tartóztatták le, és a nyomozás kezdetétől ártatlannak vallja magát. Noha egyedül a feleséget tartják gyanúsítottnak, S. István ellátásakor, a nem hivatalos információk szerint több, az áldozathoz közeli egészségügyi nővér is az adott helyiségben tartózkodott. A gyanúsított tagadja, hogy cianidot adott be a férfinak, azt állítja, hogy a fecskendőben fiziológiás oldat volt, közölte a nyomozáshoz közelálló személy a Bliccel.

nővér
letartóztatás

Most

13:13

Bányászat a Holdon

Az Európai Űrügynökség (ESA) a jövőben a Holdon szeretne bányászatot folytatni, akár már 2025-től - olvasható a CNN-en.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.