Ugrás a tartalomra
pixabay/OpenClipart-Vectors

Meghosszabbították a horgosi egészségügyi nővér előzetes letartóztatását

2018-05-17
12:44
2018-05-17
12:59
Forrás
Blic, Vajdaság Ma
A nőt azzal gyanúsítják, hogy megmérgezte a férjét

Harmadik alkalommal hosszabbították meg a horgosi S. Irén, 56 éves egészségügyi nővér előzetes letartóztatását, mert fennáll a tanúk befolyásolásának lehetősége és a nyugtalanságkeltés veszélye. A nőt azzal gyanúsítják, hogy cianidot adott be férjének a Szabadkai Közkórházban. A nőt március 9-én tartóztatták le, és a nyomozás kezdetétől ártatlannak vallja magát. Noha egyedül a feleséget tartják gyanúsítottnak, S. István ellátásakor, a nem hivatalos információk szerint több, az áldozathoz közeli egészségügyi nővér is az adott helyiségben tartózkodott. A gyanúsított tagadja, hogy cianidot adott be a férfinak, azt állítja, hogy a fecskendőben fiziológiás oldat volt, közölte a nyomozáshoz közelálló személy a Bliccel.

nővér
letartóztatás

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.