Ugrás a tartalomra
pixabay/OpenClipart-Vectors

Meghosszabbították a horgosi egészségügyi nővér előzetes letartóztatását

2018-05-17
12:44
2018-05-17
12:59
Forrás
Blic, Vajdaság Ma
A nőt azzal gyanúsítják, hogy megmérgezte a férjét

Harmadik alkalommal hosszabbították meg a horgosi S. Irén, 56 éves egészségügyi nővér előzetes letartóztatását, mert fennáll a tanúk befolyásolásának lehetősége és a nyugtalanságkeltés veszélye. A nőt azzal gyanúsítják, hogy cianidot adott be férjének a Szabadkai Közkórházban. A nőt március 9-én tartóztatták le, és a nyomozás kezdetétől ártatlannak vallja magát. Noha egyedül a feleséget tartják gyanúsítottnak, S. István ellátásakor, a nem hivatalos információk szerint több, az áldozathoz közeli egészségügyi nővér is az adott helyiségben tartózkodott. A gyanúsított tagadja, hogy cianidot adott be a férfinak, azt állítja, hogy a fecskendőben fiziológiás oldat volt, közölte a nyomozáshoz közelálló személy a Bliccel.

nővér
letartóztatás

Most

12:32, Frissítve: 12:52

A formát öltött ihletek a falon

Carpe diem címmel nyílt meg Sofija Simić képkiállítása a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermében. A festményeket egy hónapig tekinthetik meg az érdeklődők az Ago Mamužić utca 11-ben.
10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.