Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Megint migránsalagútra bukkantak Magyarországon

2020-08-14
18:00
2020-08-14
19:50
Forrás
police.hu
Újabb alagutat találtak a magyarországi Bács-Kiskun megyében, az ideiglenes biztonsági határzár mellett a bácsalmási rendőrök - tette közzé a rendőrség pénteken honlapján.

Újabb alagutat találtak a magyarországi Bács-Kiskun megyében, az ideiglenes biztonsági határzár mellett a bácsalmási rendőrök - közölte ma a rendőrség. Hozzátették, csütörtök este Kunbaja külterületén 25 illegális bevándorlót tartóztattak fel. Pár kilométerre onnan, a terep átvizsgálásakor pedig péntek hajnalban egy nyílást találtak. Az alagút szerb területről indul, és a határvonal, valamint az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik. A magyar oldalon található kijárata körülbelül 50 centiméter átmérőjű. Az alagút kijáratától a nyomkövető kutya elvezette a rendőröket oda, ahol feltartóztatták a 25 embert - áll a közleményben. Az alagutat a délután folyamán stábunk is megtalálta.

migráns
határ
migránsalagút
szerb-magyar határ
Magyarország
határsértő

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.