Ugrás a tartalomra

Megjutalmazták a rablót ártalmatlanító rendőrt

2019.09.25
14:29
Forrás
Közlemény
Nemanja Pavlović szolgálaton kívül intézkedett eredményesen.

Pénzjutalmat kapott egy mladenovaci rendőr Nebojša Stefanović belügyminisztertől. Nemanja Pavlović szolgálaton kívül volt, amikor szeptember 21-én hajnalban egy önkiszolgálót kirabolni készülő fegyverest ártalmatlanított a puszta kezével. Nemanja megmutatta a kiképzések fontosságát, és hogy mennyire kockáztatják az életüket a rendőrség fiatal tagjai a szerbiai lakosok biztonságának védelméért - hangzott el a belügyminiszter dicséretében.

jutalom
rendőr
Mladenovac
pénzjutalom
Nebojša Stefanović
Nemanja Pavlović
rablás
szolgálaton kívül
dicséret

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.