Ugrás a tartalomra
Pixabay/Skitterphoto/Illusztráció

Meglőttek egy fiatalembert Palánkán

2021.05.16
06:53
Forrás
021.rs
Az eset tegnap este nyolc óra körül történt. A 18 éves áldozathoz két fiatal férfi ment oda, majd az egyik fegyvert rántott és lőtt.

A támadók elmenekültek a helyszínről. A rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomukba, és a 021.rs portál úgy tudja, az újvidéki rendőrök el is fogták mindkét támadót. A meglőtt fiatalembert a lábán érte a sérülés, nincs életveszélyben. Az újvidéki Vajdasági Klinikai Központba szállították. A rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt az üggyel kapcsolatban.

Palánka
lövöldözés

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.