Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megöltek egy nőt Szabadkán

2019-02-08
15:39
2019-02-08
17:00
Forrás
Pannon RTV
Holttestét pénteken reggel találták meg a Dalmát utcában, a ház előtt, amelyben lakott. A rendőrség jelenleg nyomoz az esettel kapcsolatban.

A járdán egy hatalmas vízzel lemosott folt jelzi azt a helyet, ahol a szabadkai nő holttestét megtalálták. A 41 éves Jasna M.-et nem hivatalos információk szerint a reggeli órákban egy tompa tárggyal vágtak fejbe.

A nő élettelen testét a szomszédok találták meg. Azonnal értesítették a rendőrséget. Az utca lakói megdöbbentek a történteken. Többen csak a sajtóból értesültek a gyilkosságról. Mirko Vičković: „Mikor biciklivel arra mentem, akkor láttam, hogy a bejáratnál állnak. De azt mondták, hogy nem lehet odamenni. Én megfordultam és eljöttem.”

A meggyilkolt nő feltehetően az utcához közeli Pionir gyárban dolgozott. Kamerán kívül több szomszéd is elmondta, az áldozat bérelte azt a házat, ami előtt megölték. Elmondásukból az is kiderült, hogy a nő egyedül lakott a házban. Mácsai Julka: „Itt hallottam a barátnőm ismerősétől, hogy itt valami történt. Azt mondja, neki is borzasztó, mert nem messze van a ház. Azt mondja, ott véres is az út. Ennyit tudok az egészről. Nekem borzasztó, én kerülöm a tragédiát, meg féltem az én gyerekeimet is.”

A helyszínelést a rendőrség elvégezte. Az ügyben jelenleg is folyik a vizsgálat. Nem hivatalos információk szerint az elkövető személye még ismeretlen.

Szabadka
Dalmát utca

Most

Népszerű

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.