Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gajo Gábor/illusztráció

Megölték a Partizan szurkolótáborának vezérét

2019-11-02
07:48
2019-11-02
07:57
Forrás
Szerbiai RTV
Lövöldözés történt tegnap este fél kilenckor egy belgrádi benzinkútnál, egy személy meghalt.

A Szerbiai RTV információi szerint a belgrádi Voždovac településen történt tűzpárbajban Ljubomir Marković Kića kick-boxoló, a Partizan szurkolótábor Alkatraz szekciójának vezére vesztette életét. A rendőrség nagy erőkkel keresi az eddig ismeretlen tettest, aki a szemtanúk elmondása szerint nyolc lövést adott le áldozatára, amelyből kettő a fejét találta el. Marković a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Partizan szurkolótáborának vezérét korábban többéves börtönbüntetésre ítélték Brice Tatont a Toulouse szurkolójának meggyilkolása miatt, két éve szabadult a börtönből.

gyilkosság
Belgrád
lövöldöz

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.