Ugrás a tartalomra
illusztráció

Megölték Vlada Popović ismert alvilági figurát tegnap este Belgrádban

2018-12-06
11:23
Forrás
Blic
A 43 éves, Vlada Pop néven ismert férfival a a Zvezdara városrész egyik szórakozóhelyén végzett két maszkos férfi, 22 óra körül.

Automata fegyverből tüzeltek rá, a lövések Popovićon kívül még egy fiatal férfit értek, akinek állapotáról egyelőre nincs információ. A támadók egy Audi márkájú gépkocsiba szálltak, majd elhajtottak. Popović, aki a Havana nevű szórakozóhelyet vezette, jó barátja volt Luka Bojović közismert alvilági klánvezérnek. A rendőrség nyomoz az ügyben

Belgrád
gyilkosság

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.