Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin - illusztráció

Megtalálták az eltűnt kislány holttestét

2020.09.07
17:42
Forrás
Blic
Megtalálták annak a hétéves kislánynak a holttestét a Tiszában, aki tegnap merült el a folyóban - írja a Blic.

A rendőrség egységei 24 órán át keresték az eltűnt lányt, O.T.-t. Sajtóinformációk szerint a lány holttestét annak a helynek a közelében találták meg, ahol elmerült.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a kislány tegnap tűnt el Péterrévénél a Tiszában. Nem hivatalos információk szerint a kislány és a hatéves testvére tegnap reggel egyedül mentek ki a folyópartra, ott beszálltak két kikötött csónakba. A fiú az egyik csónakban feküdt, míg a nővére a másikban játszott. A kisfiú egy csobbanásra lett figyelmes. Akkor vette észre, hogy a kislány nincs a csónakban és rögtön értesítette az illetékeseket.

A rendőrség a bejelentést követően azonnal kivonult a helyszínre, búváregységet is mozgósítottak. Az eset végül tragédiával végződött.

kislány
Péterréve
holttest
Tisza

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű