Ugrás a tartalomra
Pixabay

Megtalálták az eltűnt kragujevaci kislányt

2021.04.05
21:38
2021.04.06
07:15
Forrás
Szerbiai RTV
A 13 éves A. M.-nek március 20-án a délutáni órákban veszett nyoma, de ma este szerencsére előkerült - írja a Szerbiai RTV.

Vele volt egy felnőtt fiatalember, akivel a gyanú szerint meg is szökött. A férfit 48 órás őrizetbe vették, majd ügyészségen hallgatják meg. A sajtóértesülés szerint Kragujevac területén találták meg őket. A lányt egyébként a szülők kérésére otthonba helyezték, mert ellenezték a kapcsolatát a felnőtt férfival. Március elsejétől volt ott 20-ig, amikor állítólag a barátnőjével ment el sétálni és nyoma veszett.

Kragujevac
kislány
eltűnt
megtalálták

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!