Ugrás a tartalomra
Pixabay

Megtalálták az eltűnt temerini lányt

2023.04.01
15:33
2023.04.01
19:41
Forrás
Blic, nova.rs
Sajtóinformációk szerint megtalálták a még szerdán eltűnt temerini L.T.-t. A Blic azt írja, hogy a hírt a 15 éves lány családja is megerősítette.

Az édesanyja most arra vár, hogy a rendőrök hazavigyék. A hírek arról szólnak, hogy a lány szerda este elkísérte egyik barátját az autóbusz-állomásra, majd napokig ki volt kapcsolva a telefonja, családja nem tudta őt elérni. Azt, hogy pontosan hol találták meg, arról nincs bővebb információ. Egyes források szerint a fiújánál volt. Az anya szerint a fiatal lány rossz társaságba keveredett, amikor egy újvidéki iskolába iratkozott, ezután kivette onnan, és egy temerinibe íratta. Az édesanya elmondása szerint Újvidéken a lányt rávették a dohányzásra és az ivásra.

Temerin
lány
eltűnt

Most

11:42, Frissítve: 11:56

Tűzvédelmi előadások a gazdáknak

Tűzvédelmi előadás sorozatot tart Magyarkanizsa községben a községi Önkéntes Tűzoltó Szövetség. A tűzvédelmi előadás hosszú évek után került újból megszervezésre, célja pedig, hogy a termelőket felkészítse az aratási időszakra.
08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű