Ugrás a tartalomra
Korábbi felvétel: Pannon RTV/Juhász Gábor

Megtalálták a zentagunarasi férfi holttestét

2019-09-19
13:49
2019-09-19
13:55
Forrás
Pannon RTV
H. Gy. még hétfőn délután fulladt bele a Bácskossuthfalva és Krivaja között található mesterséges tóba.

A férfi egy négytagú társaság tagjaként horgászott, majd kísérletet tett a tó átúszására. Egy idő után a társai látták, hogy problémái vannak, de még mielőtt segítségére indultak volna, elmerült az iszapos vízben. Egészen ma reggelig nem tudtak a nyomára bukkanni. A helyiek ma vették észre, hogy a felszínen egy férfi holtteste úszik. A mentősök és a rendőrség már csak a halál tényét tudták megállapítani.

Bácskossuthfalva
Krivaja
mesterséges tó
Zentagunaras
férfi
holttest

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.