Ugrás a tartalomra
Pixabay

Megtámadták a Crvena zvezda vízilabdázóit Splitben

2019-02-09
17:25
Forrás
Szerbiai RTV
Megtámadták a Crvena zvezda vízilabdázóit Splitben - írja a Szerbiai RTV a Slobodna Dalmacija honlapjára hivatkozva.

Az együttes ma este kellett volna, hogy játsszon a regionális ligában a helyi Mornar csapata ellen, de a mérkőzés elmarad, a belgrádiak hazautaznak. A beszámoló szerint a Crvena zvezda négy játékosa egy kávézóban ült, amikor egy fiatal férfiakból álló csoport rájuk támadva, arra kérte őket, hogy vegyék le mezüket. Majd dulakodni kezdtek. Három vízilabdázó elmenekült a helyszínről, míg egyikük a tengerbe ugorva menekült el a támadók elől. A spliti rendőrség már megkezdte a nyomozást az ügyben. Nem hivatalos információk szerint öt férfit keresnek.

Crvena zvezda
vízilabda
Split

Most

19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.