Ugrás a tartalomra
Twitter

Megvádolták Brian Walsht felesége meggyilkolásával

2023.03.31
12:31
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb származású Ana Walsh január 1-jén tűnt el, amikor a bostoni Logan repülőtérre kellett volna mennie, és onnan Washingtonba dolgozni.

Az eltűnt belgrádi nő férjét őrizetbe vették, mert félrevezette a rendőrséget. Michael Morrissey kerületi ügyész bejelentette, hogy három vádat emeltek Brian Walsh ellen – felesége, Ana Walsh meggyilkolása, a rendőrségi nyomozás félrevezetése és az igazságszolgáltatás akadályozása, valamint „emberi test helytelen áthelyezése” miatt – írja a boston25news.com. Brian Walsh ártatlannak vallotta magát a gyilkosság vádjában. Ana Walsh, leánykori nevén Ljubičić, Belgrádban született és nőtt fel, majd 2005-ben az Amerikai Egyesült Államokba ment. Három gyermeke van Brian Walshtól, 2-6 évesek.

Ana Walsh
gyilkosság
Amerikai Egyesült Államok

Most

13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű